Amazon Shoppers zeggen dat deze shampoo is een “Wonder” voor dunner wordend haar

Of je nu vermoedt dat je haar verliest als gevolg van stress, leeftijd, niet douchen voor een paar dagen, postpartum hormonen, Covid-19, of al het bovenstaande, een shampoo die haar dikker als een toverdrank vinkt elke doos op onze “need that” lijst. Het maakt niet uit of niemand ziet ons in het echte leven voor dagen op een moment – het gevoel van kijken naar een overvloedige haardos is een stemming booster. Als je een beetje hulp nodig hebt om er te komen, zeggen Amazon-shoppers dat het niet eenvoudiger of effectiever wordt dan BosleyMD’s BosRevive Nourishing Shampoo (Buy It, $40, amazon.com). (Haarverzorging experts zijn fans van de shampoo ook.)

Volgens een persoon die het product al anderhalf jaar gebruikt voor groot succes, is de truc om je hoofdhuid goed te schrobben met de shampoo – de bewegingsstimulatie werkt samen met de steringrediënten van de shampoo. Pompoen zaad extract en zag palmetto blokken DHT, een hormoon dat bijdraagt aan haaruitval, terwijl het merk zegt dat rozemarijn extract antioxidanten helpen verminderen hoofdhuid ontsteking en verhoging van de groei-stimulerende circulatie.

Op de korte termijn, de formule sulfaat, parabenen, en ftalaat-vrije formule maakt gebruik van soja aminozuren en plantaardige afgeleide eiwitten om ante van je haar kracht, dikte, en volume. Het is zo rustgevend dat shoppers zeggen dat het heeft het onverwachte voordeel van het opruimen van hoofdhuid eczeem, samen met merkbaar verminderen van de hoeveelheid haar dat ze verliezen. Sommigen zeggen dat de shampoo en conditioner zelfs gevuld in kale plekken, waardoor haar vol volume. (Verwant: 10 producten die je dunner worden haar look Dik AF)

“Ik merkte de verandering in mijn haar onmiddellijk. Ik heb fijn krullend haar, en was het verliezen met elke douche,” een recensent schrijft. Na de vaststelling van de shampoo in hun routine, merkten ze een “aanzienlijke daling in het verlies van haar tot geen, en het volume is onwerkelijk.” Bovendien, een persoon herstellende van haaruitval veroorzaakt door chemo en bestralingen schrijft dat het versneld de terugkeer van hun haar.

Anderen delen hun gelukzaligheid en noemen het de “meest verbazingwekkende shampoo die ik ooit heb gebruikt” voor de manier waarop het groei toevoegt en dikker wordt. Ze zeggen dat ze het hebben aanbevolen aan ten minste 15 vrienden, en voegen eraan toe: “Naarmate je ouder wordt, begint je haar uit te dunnen, en deze shampoo maakt dat je een haardos van een 20-jarige hebt. Het is een wonder shampoo en conditioner.” Zelfs degenen die verliezen “grote globs” van haar zeggen dat de Bosley shampoo heeft geholpen hun haar terug groeien, zoals anderen het erover eens dat het de “enige product dat ooit heeft gewerkt om mijn haar te dik en mijn haaruitval te stoppen.” (Gerelateerd: De beste haarverdikkende shampoos, volgens klantbeoordelingen)

Op de top van het bellen in een staakt-het-vuren en ophouden tot vergieten, gelukkige klanten schrijven dat herhaald gebruik ziet hun haar groeit sneller, de lichte tintelende sensatie die fungeert als een merkbare indicator van goede dingen te komen. Zelfs als je haar groeit meestal meer in lijn met schildpad dan haas (woordspeling niet bedoeld), een shopper in een soortgelijke boot schrijft dat het gebruik van de shampoo eens in de twee weken gaf haar een tot twee en een halve centimeter groei in een maand. Als je ook plateaued, dat aantal is gek.

Als shampoo gaat het ook boven en buiten, waardoor het haar vol, gezond en glanzend blijft. In alle eerlijkheid, het klinkt niet alsof er een keerzijde. Als er niets anders, het meten van je haar voor de groei is een manier om de quarantaine dagen passeren. Productiviteitsquotum: Haar, neem het stuur.