Bouw werkzaamheden begonnen aan 50 nieuwe woningen in Noord-Bersted

Het 4,8 hectare grote terrein aan de New Barn Lane, gelegen naast het Jubileum recreatieterrein en jubileumhal, wordt ontwikkeld door Bellway Wessex.

Rookery Park, zoals de ontwikkeling heet, zal bestaan uit 35 woningen voor particuliere verkoop, waaronder een reeks van twee, drie en vier-slaapkamer woningen.

De overige 15 woningen, met een mix van een, twee, drie en vier slaapkamer woningen, zal beschikbaar worden gesteld als betaalbare woningen te huur of gedeelde eigendom.

De ontwikkeling, die 125 parkeerplaatsen en overdekte en beveiligde fietsplekken omvat, zal worden bediend door een toegangsweg van New Barn Lane.

Bestaande bomen en hagen op het terrein worden behouden en verbeterd.

Shaun Pettitt, regionaal directeur van Bellway Wessex, zei: “Onze Rookery Park ontwikkeling zal een reeks van hoge kwaliteit woningen te leveren in een toegankelijke dorp locatie aan de rand van Bognor Regis, zodat het besluit van de raad om de regeling goed te keuren is een positieve zet voor mensen op zoek om op of omhoog te gaan van de ladder van de huisvesting.

“Er zal een mix van huizen en appartementen om tegemoet te komen aan een verscheidenheid van kopers, evenals een aanzienlijk deel van betaalbare woningen aan de lokale vraag te voldoen, en grote zorg zal worden genomen om het behoud en verbetering van het natuurlijke landschap rond de gebouwde ontwikkeling.

“Alle huizen in Rookery Park zullen afkomstig zijn uit onze Artisan Collection, een nieuwe reeks huizen die traditioneel vakmanschap en aandacht voor detail combineert met de allernieuwste bouwtechnieken, en we kijken er erg naar uit om deze nieuwe ontwerpen aan kopers te presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *