Burger King ruimt verwarring over voorgestelde openingsdatum van Bognor restaurant

De fastfoodketen kondigde deze week aan dat het maandag zijn Bognor-restaurant zou heropenen als onderdeel van het gefaseerde heropeningsplan, maar Butlin’s gaat pas op 23 juli open.

Een woordvoerder heeft inmiddels bevestigd dat het restaurant zal openen in lijn met de openingsdatum van het resort.

Burger King zal open zijn voor zowel dineren als afhaalmaaltijden, maar alleen voor de gasten van Butlin.

Een woordvoerder zei: “Veiligheid is Burger King’s nummer een prioriteit, en om restaurants in staat te stellen te blijven heropenen een aantal procedures zijn ingevoerd om de gezondheid van zowel Burger King werknemers en klanten te beschermen, na gedetailleerde operationele tests.

Het gaat onder meer om extra PPE zoals maskers en handschoenen voor het personeel, strenge schoonmaakmaatregelen, contactloze bezorgopties via Deliveroo en Just Eat en alle Medewerkers van Burger King die volledig zijn opgeleid op het sociaal afstandsonderzoek van de overheid – inclusief hoe je keukens hygiënisch runnen, terwijl ze zich eraan houden.

Er zal een beperkt menu zijn, maar ‘Burger King favorieten’ zoals de Chicken Royale, Bacon Double Cheeseburger en Whopper zijn allemaal te bestellen.

Katie Evans, Marketing Director bij Burger King UK: “We zijn zo blij dat we meer restaurants kunnen openen en langzaam maar zeker weer ‘normaal’ kunnen worden, zodat alle veiligheidsmaatregelen zijn genomen.”

Een bericht van de redacteur, Gary Shipton:

Om voor ons te blijven hoge kwaliteit en vertrouwde lokale nieuws te bieden, vraag ik u om een exemplaar van onze kranten te kopen.

Met de coronavirus lockdown met een grote impact op veel van onze lokale gewaardeerde adverteerders – en dus de reclame die we ontvangen – we zijn meer dan ooit afhankelijk van u ons te helpen om u te voorzien van nieuws en informatie door het kopen van een kopie van onze kranten.

Onze journalisten zijn hoog opgeleid en onze inhoud wordt onafhankelijk gereguleerd door IPSO aan enkele van de meest strenge normen in de wereld. Maar je ogen en oren zijn heeft een prijs. We hebben uw steun dus meer dan ooit nodig om onze kranten te kopen tijdens deze crisis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *