Deze hack van $ 9 is het geheim van het creëren van manicures van salonkwaliteit thuis

Deze schijnbaar eindeloze pandemie heeft een zekere mate van doe-het-zelf-enthousiasme in ons allemaal voortgebracht – of het nu in de vorm van experimenteel broodbakken of spetterend zweet is. En hoewel een aantal van deze nieuwe hobby’s weliswaar gemakkelijker zijn dan andere (laten we zeggen dat ik nooit meer mijn eigen haar zal knippen), zijn velen uit pure noodzaak geboren.

Voor degenen die zouden hebben geschud bij de gedachte om een mani / pedi sesh over te slaan vóór Covid, liet de sluiting van nagelsalons in de begindagen van de pandemie ons reiken naar de polijstmiddelen die we voorheen hadden gereserveerd voor het uitrekken van onze bezoeken. Bijna een jaar later hebben velen van ons onze polijstmiddelen officieel gepromoot van freelance naar fulltime, maar zelfs na zoveel nauwgezette praktijk is het doe-het-zelf-schilderproces niet eenvoudiger gebleken. Tussen gedwongen worden om uw niet-dominante hand te gebruiken en natuurlijke schokkerigheid, is het coaten van uw nagelriemen met strepen polijstmiddel praktisch onvermijdelijk, waardoor de opruimtijd net zo lang is als – zo niet langer dan – de daadwerkelijke toepassing. (Ter info, dit is wat je verwachten als je tijdens de pandemie terugkeert naar de salon.)

Hoewel het spijkeren van je vaardigheden en slagen nog een eeuwigheid kan duren, is er één geniale tool die je nu krijgen om een rommelvrije mani te garanderen. De Pueen Peel-Off Cuticle Guard (Buy It, $ 9, $ 15, amazon.com) dient in feite als een barrière om overtollige poetsstreken te vangen terwijl je schildert, waardoor ze van je omliggende huid worden afgehouden. Het gaat verder als een vloeistof, maar droogt uit tot een rubberachtige consistentie die na gebruik netjes uit één stuk afbladdert. Schilder het gewoon rechtstreeks op uw nagelriemen voordat u polijstmiddel aanbrengt en verwijder het vervolgens met behulp van een meegeleverde houten stok om ongerepte resultaten te onthullen die wedijveren met een prijzige professionele mani.

De Pueen Peel-Off Cuticle Guard wordt gesteund door meer dan 4.500 perfecte recensies op Amazon, waarbij shoppers zeggen dat het een game-changer is voor alle soorten doe-het-zelf-pogingen: basis single-tones, glittertoepassingen, gelformules en zelfs geavanceerde nail art zoals watermarbling, ombre gradiënten en gestempelde ontwerpen. Het beste van alles is dat het momenteel te koop is voor meer dan 40 procent korting, waardoor het oorspronkelijke prijskaartje van $ 15 wordt gedaald tot slechts $ 9 – minder dan de kosten van één salonmani.