Emily Ratajkowski gebruikte deze slak crème om haar quarantaine huid kalmeren – en het is te koop

Als er niets anders, 2020 bracht me een nieuwe waardering voor Emily Ratajkowski. Om te beginnen, haar zelfbewuste, hartverscheurende essay voor New York Magazine in september echt ontroerd me. Nadat ik haar volgde op Instagram, realiseerde ik me dat haar wijsheid ver reikt – niet alleen over sociale kwesties, maar in tips achter de schermen voor het behoud van ongelooflijk glanzende huid. Haar geheim? Een fles slak mucin crème (Buy It, $17, $23, amazon.com), alsjeblieft, en maak het te koop.

In april onthulde Ratajkowski op Instagram dat net als de meeste mensen haar huid aan het begin van de quarantaine “flipte”. Integratie van Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence in haar routine gekalmeerd dingen. Normaal gesproken $ 23, u een fles van de goede dingen te koop bij Amazon voor slechts $ 17. Belangrijkste ingrediënt van het product is slak mucin – ook wel bekend als slak slijm – en terwijl het zou kunnen roepen vreemde gedachten (voor mij is het suiker pruim slak feeën aansteken op mijn huid ’s nachts), het is een buitengewoon effectieve moisturizer en collageen stimulator. (Verwant: Wat is er aan de hand met je huid tijdens quarantaine?)

Het steeg eerst aan populariteit in Korea, maar toen K-schoonheid zijn manier op Amerikaanse planken bespatte, omhelsden de welzijnsleners het eerder gingerly (na immers, is het letterlijk slakslijm). Zodra het ingrediënt huid-kalmerende, anti-aging effecten werd duidelijk, het nam af, en de rest was huidgeschiedenis. (Deze populaire anti-aging crème maakt ook gebruik van de slijmerige, maar huid-smoothing ingrediënt.)

Er zijn veel slakkenmucin producten op de markt, maar de Cosrx essentie is een van de meest populaire. Amazon shoppers merkte op dat na slechts twee weken van gebruik, hun acne littekens vervaagd en hun poriën waren minder zichtbaar. Sommigen zeggen dat het heeft aangetoond dat ze wilde verbeteringen in hyperpigmentatie, het bereiken van niveaus die voorheen alleen haalbaar met prijzige, dermatoloog-toegediende laserbehandelingen.

En de resultaten stoppen daar niet. Shoppers enthousiasmeren dat het gemakkelijk hardnekkige melasma patches elimineert, tegelijkertijd ’s avonds hun huidskleur uit en het gladmaken van de wenkbrauwen tussen hun wenkbrauwen binnen een week. Anderen zeggen dat het geneest rode vlekken en breakouts binnen twee dagen. “Ik had nooit gedacht dat slakkenmucin iets zou zijn wat ik op mijn gezicht zou toestaan, maar het is magisch!” merkte een andere shopper op. “Ik gebruik het zelfs op mijn nek samen met mijn gezicht, en mijn huid is zo veel gladder en strakker. Geen kleine rimpeltjes of doorgezakte huid meer.”

Volgens de Amazon beoordelingen, er is niets wat het niet kan doen – het pakt roodheid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes, en oude acne littekens met gemak, en zelfs merkbaar aanscherping van de huid los gelaten van het verleden zwangerschappen. Kortom, het is een wonder, en het is 26 procent korting op dit moment (psst, u ook scoren bij Walmart voor slechts $ 18), waardoor het de perfecte tijd om uit te proberen een beetje slak magie in een fles.