Je moet Kamala Harris ‘Thanksgiving Turkije Recept proberen

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op InStyle.com door Kimberly Truong.

Moet je een kalkoen pekelen? Vice-president-elect Kamala Harris heeft u gedekt.

In een opgedoken video van vorig jaar, Harris kan worden gehoord uitleg recepten voor zowel een natte en droge pekel voor Turkije, vlak voordat je op de MSNBC show, PoliticsNation. Harris sprak met Washington Post journalist Jonathan Capehart, wiens man, Nick, stuurde langs een aantal vragen over Turkije oplossingen.

Voor een natte pekel, Harris geadviseerd met behulp van “een pot water, paar laurierblaadjes, een beetje suiker, een klein kopje peperkorrels, kon je zelfs een plakje sinaasappel – zoiets.” (Verwant: Hoe kies je de gezondste Turkije voor Thanksgiving)

Op een gegeven moment wordt ze onderbroken door een soundcheckvraag in haar oortje, waarop ze antwoordde: “Ja, ik ben hier. Ik ga het hebben over een recept terwijl je aan het checken bent, is dat goed?” Harris keerde toen terug naar Capehart: “Ze zal me vertellen of ik haar erger.”

“Dus Nick, een droge pekel is makkelijker,” zei ze, naadloos terug glijden in haar uitleg. “En pekel voor 24 [uur] – maar 48 uur is het beste, als je de tijd hebt.” (Verwant: U deze gemakkelijke maaltijd van Thanksgiving met Minimale Ingrediënten maken)

Dit jaar gaat Harris’ recept weer viraal mede dankzij een video TikTok-gebruiker die feministische feministische werd gedeeld door een demonstratie van de techniek, die het “de beste kalkoen die ik ooit heb gemaakt” noemde.

Gezien de stijgende coronavirus nummers wereldwijd, alsmede de gezondheid ambtenaren aanbevelingen niet te reizen voor de vakantie dit jaar, velen van ons zullen besteden Thanksgiving uit de buurt van familie. Maar als je de voorbereiding van een kalkoen – of veilig met andere leden van uw huishouden of divvying up turkije voor een – recept van de VP-elect’s lijkt de weg te gaan.