Mario Badescu Drogen Lotion is de helft van de prijs op Ulta Vandaag alleen

Beroemdheden krijgen puistjes ook, zelfs als airbrushen en professioneel toegepast make-up maken dat feit gemakkelijk te vergeten. En als ze dat doen, veel van hen te bereiken voor een populaire plek behandeling, Mario Badescu Drogen Lotion (Buy It, $ 9, ulta.com). De acne-vechter is betaalbaar om mee te beginnen (vooral door celebrity huidverzorging product normen), maar vandaag is het 50 procent korting dankzij Ulta’s Love Your Skin Event.

Om te zeggen dat veel sterren houden van Mario Badescu Drogen Lotion zou een understatement. Kylie Jenner, Bella Hadid, Lili Reinhart, Cher, Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Camila Mendes en Lucy Hale, zijn allemaal fans. Gwyneth Paltrow noemde het “de beste” breakout oplossing en Rosie Huntington-Whiteley vertelde Vogue dat het product “echt zijn status als legende heeft verdiend.” Khloé Kardashian zei dat het volledig elimineert haar puistjes ’s nachts.

De behandeling gaat op roze, dus je willen deppen op eventuele vlekken voor het slapen gaan. Een andere belangrijke opmerking over het gebruik van Mario Badescu Drogen Lotion: Je bent niet de bedoeling om de fles te schudden voor gebruik, hoewel de formule duidelijk vestigt zich in twee afzonderlijke lagen. In plaats daarvan moet je een wattenstaafje in de bodem van de fles dompelen om de roze laag te bereiken die aan de onderkant is neergestreken. (Verwant: Deze 26 dollar Acne Spot Behandeling eigenlijk gekrompen mijn Zip In Half ’s nachts)

De lichtroze kleur van het product is te danken aan calamine, een ingrediënt dat u zou kunnen associëren met het behandelen van insectenbeten of huiduitslag dankzij de huidverzachtende eigenschappen. Andere Mario Badescu Drogen Lotion ingrediënten omvatten salicylzuur, die diep kan reizen in poriën te verjagen opbouw, en zwavel, die acne-veroorzakende bacteriën bestrijdt. (Verwant: Dit zijn de beste acne producten op Amazon Onder $25, Volgens duizenden reviewers)

Natuurlijk, Mario Badescu Drogen Lotion’s populariteit strekt zich uit tot niet-beroemdheden. In feite is het product momenteel een van ulta’s bestverkochte huidverzorgingsproducten. Reviewers op de site melden dat de behandeling echt levert. “Ik gebruik deze droogloint al een paar jaar en ik vind dat het echt effectief is in het leveren van ’s nachts resultaten en is helemaal niet hard,” een shopper schreef. “Ik vind het geweldig dat ik het direct kan toepassen op het getroffen gebied en het droogt de rest van mijn gezicht niet uit. Een aanrader en het is een veel betere prijs dan een bezoek aan de dermatoloog.”