Restaurant Chichester klaar om te heropenen

Het bedrijf had al andere vestigingen geopend, maar Chichester zal in de volgende fase, opening op vrijdag 17 juli.

Er zullen verschillende maatregelen worden genomen, waaronder thermische camera’s voor temperatuurcontroles, nieuwe zitplaatsen in overeenstemming met de sociale distantiëringsregels, het dagelijks goed reinigen van de personeelswerkzaamheden en het aanpassen van personeelsverschuivingspatronen.

Baton Berisha, Managing Director van Bill’s zegt: “Onze teams in het hele land zijn enthousiast om de deuren te openen naar meer locaties Bill’s later deze maand.

“We hebben veel positieve berichten ontvangen van gasten en hebben onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat we een fantastische ervaring voor iedereen kunnen creëren, terwijl we veilig zijn in de wetenschap dat we alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen voor de veiligheid van onze diners en medewerkers.”

Een bericht van de redacteur, Gary Shipton:

Om voor ons te blijven hoge kwaliteit en vertrouwde lokale nieuws te bieden, vraag ik u om een exemplaar van onze kranten te kopen.

Met de coronavirus lockdown met een grote impact op veel van onze lokale gewaardeerde adverteerders – en dus de reclame die we ontvangen – we zijn meer dan ooit afhankelijk van u ons te helpen om u te voorzien van nieuws en informatie door het kopen van een kopie van onze kranten.

Onze journalisten zijn hoog opgeleid en onze inhoud wordt onafhankelijk gereguleerd door IPSO aan enkele van de meest strenge normen in de wereld. Maar je ogen en oren zijn heeft een prijs. We hebben uw steun dus meer dan ooit nodig om onze kranten te kopen tijdens deze crisis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *